تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف

  • کد خبر: ۳۵۰۵۱۳
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت توزیع عادلانه برق و اولویت‌بندی معیشت مردم، از مصرف بی‌رویه برق در مراکز تفریحی و تجاری پر زرق و برق انتقاد کرد و خواستار تدابیر فوری برای رفع این ناهنجاری‌ها شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از اعضای شرکت توزیع برق خراسان رضوی که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به تماس‌های متعدد مردم و گزارش‌های دریافتی از مناطق مختلف استان، از نارضایتی عمومی نسبت به قطعی‌های برق به‌ویژه در فصل گرم سال ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: مردم در تنگنای معیشتی به سر می‌برند و قطعی برق زندگی آنها را مختل می‌کند، در حالی که برخی مراکز تفریحی و تجاری با مصرف بی‌رویه برق، برنامه‌های خود را با هزینه سفره‌های مردم اداره می‌کنند.

اولویت بندی تامین برق بر مبنای ضروریات مردم

وی با تاکید بر اینکه تامین برق ضروریات زندگی مردم باید در اولویت قرار گیرد، از مدیران شرکت توزیع برق خواستند تا با جدیت نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند و افزود: متاسفانه در حال حاضر، الگوی توزیع برق در خراسان رضوی منطقی و عادلانه نیست. برخی مناطق پرمصرف مانند مناطق توریستی و تفریحی حومه شهر مشهد، با وجود مصرف بسیار بالا، از برق پایدار برخوردار هستند، در حالی که مناطق مسکونی و محروم با قطعی‌های مکرر مواجه می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به گزارش‌هایی از مصرف بالای برق در مراکز تجاری و تفریحی ادامه داد: این مراکز با صرف هزینه‌های هنگفت برای نورپردازی، سیستم‌های سرمایشی و سایر امکانات لوکس، مصرف برق خود را به طور چشمگیری افزایش می‌دهند. در حالی که مردم عادی برای تامین نیاز‌های اولیه زندگی خود با مشکل مواجه هستند.

او عنوان کرد: به منظور ساماندهی این وضعیت، باید مصرف برق این مراکز به دقت ارزیابی شود و در صورت لزوم، آنها ملزم به نصب پنل‌های خورشیدی و استفاده از سایر منابع انرژی تجدیدپذیر برای تامین بخشی از برق مصرفی خود شوند. همچنین، باید تعرفه‌های برق برای این مراکز به گونه‌ای تعیین شود که مصرف بی‌رویه برق را تشویق نکند.

توجه به خسارات کشاورزان و کارگران از قطعی برق در تابستان

علم‌الهدی با اشاره به مشکلات کشاورزان و کارگران در اثر قطعی برق، گفت: قطعی برق در فصل برداشت محصولات کشاورزی و در ساعات کاری کارگران، خسارات جبران‌ناپذیری به آنها وارد می‌کند. باید تدابیر لازم اتخاذ شود تا از قطعی برق در این زمان‌ها جلوگیری شود.

وی با انتقاد از برخی رویه‌های اداری و ناکارآمدی‌ها در شرکت توزیع برق، خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر، سیستم کنترلی و نظارتی دقیقی بر مصرف برق وجود ندارد. به همین دلیل، برخی افراد و مراکز با سوءاستفاده از این وضعیت، برق را به صورت غیرقانونی مصرف می‌کنند.

تاکید بر نصب کنتور‌های هوشمند و فرهنگ سازی

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر ضرورت نصب کنتور‌های هوشمند و استفاده از سیستم‌های پایش و کنترل هوشمند برق، ابراز کرد: با استفاده از این فناوری‌ها می‌توان مصرف برق را به صورت دقیق پایش کرد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با خاطیان برخورد کرد.

او همچنین بر اهمیت فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه برق تاکید کرد و افزود: باید با استفاده از رسانه‌ها و سایر ابزار‌های اطلاع‌رسانی، مردم را به مصرف بهینه برق تشویق کرد و از هدر رفتن این منبع ارزشمند جلوگیری کرد.

علم‌الهدی در پایان بر اهمیت توجه به حقوق و نیاز‌های اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر جامعه در توزیع برق تاکید کرد و خواستار تدابیر لازم برای جلوگیری از قطعی برق در این مناطق شد و گفت: شرکت توزیع برق استان بایستی با جدیت نسبت به رفع مشکلات و نارضایتی‌های موجود اقدام و از هرگونه تبعیض و بی‌عدالتی در توزیع برق جلوگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->